The Strain e cel mai revolutionar serial cu vampiri

The Strain.
Sunt convins ca toti ati vazut cel putin un film sau un serial cu vampiri si stiu ca sunteti satui de ideea de baza, ca vampirilor le e frica de cruci si de usturoi, ca au niste colti si vor sa iti suga sangele, iar daca vrei sa ii omori va trebui neaparat sa le infigi un tarus in inima.

The Strain nu e asa, probabil e prima productie in care vampirii sunt reprezentati cu totul altfel. De data asta vampirii nu mai au colti si nici aripi, nu mai sunt inspaimantati de cruci si nici de usturoi, iar oamenii nu se transforma in vampiri fiindca au fost muscati, ci pentru ca au fost infectati cu un parazit care le modifica structura genetica.

La dracu’, pana si numele le-a fost schimbat, ca deseori li se zice strigoi in serial, iar daca in restul productiilor vampirii erau de temut din cauza coltilor, in The Strain treaba sta altfel, vampirii ies in evidenta cu o limba de 2 metri despicata la varf. Gen, serios, ce ai vrea mai mult de la un serial de genul?!

Nu este cel mai captivant serial si are mai multe greseli de productie strecurate prin cateva episoade, dar pentru faptul ca aduce o noua perceptie a vampirilor merita vazut. Sau macar pentru faptul ca se aduce deseori vorba de Romania si ca un actor englez se roaga la un moment dat in romana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *