Vedeti Hitman Bodyguard

Ideea filmului e pe atat de simpla, pe atat de misto – Michael a fost in trecut unul dintre cei mai buni agenti de protectie din lume, iar in urma cu ceva timp si-a patat cu mult imaginea si a decazut in ochii clientilor, asta din cauza unui asasin care i-a dat planurile peste cap si i-a ucis un client important in timp ce acesta era sub protectia lui Michael.

Dupa toate cele intamplate si dupa o perioada in care toate i-au mers prost, Michael este fortat de imprejurimi sa lucreze cot la cot cu asasinul care i-a distrus cariera, oferindu-i chiar acestuia protectia necesara pentru a ajunge sa depuna marturie la un proces impotriva unor mafioti, deci va dati seama ca mafiotii si-au trimis oamenii sa ii scoata pe cei doi din schema inainte de a incepe procesul.

Daca vreti sa vedeti actiune combinata cu comedie si actori buni, ca de exemplu Ryan Reynolds, tipul ala din Deadpool, Criminal si alte o gramada de filme misto, cat si pe Will Smith, atunci trebuie neaparat sa vedeti filmul asta. Plus ca am auzit ca iese o partea a doua, in care Michael va fi agentul de protectie al sotiei criminalului pentru care a fost agent de protectie in acest film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *